• The Event Boutique

Cum se aleg Nuanțele de Alb pentru Nuntă


Care sunt nuanțele de alb folosite la nuntă?


Care sunt nuanțele de alb folosite la nuntă? În ce nuanțe se găsesc materialele pentru rochia de mireasă?


Alb Pur

Albul cel mai pur, apare în general la textilele artificiale, sau e albit cu clor. E o culoare tare, cu tonuri reci. Astfel, nu se potrivește oricărui ton de ten.

Alb Natural

Albul Natural e un alb curat, mai puțin intens decât albul pur și mai deschis decât fildeșul. E găsit în culoarea naturală a fibrelor cum ar fi mătasea, chiffonul.

Fildeș

Fildeșul e cea mai populară nuanță pentru rochiile de mireasă pentru că se găsește în multe materiale (mătase, tulle, chiffon, dantelă) și se potrivește cu toate tonurile de piele. E o nuanță subtilă, cu tonuri calde, foarte plăcută care variază de la un crem mai închis la alb pal.

Șampanie

Șampania e o nuanță care se îndepărtează de albul clasic având tonuri aurii sau, uneori, chiar rozé. Pentru rochia de mireasă poate fi combinat cu alte nuanțe de alb pentru a face anumite detalii să iasă în evidență și a-i conferi mai multă textură.


Alabastru

Alabastrul simbolizează puritatea, e un ton mai crem și ușor mai deschis decât fildeșul, pare aproape iridiscent.

Bej Deschis

Bejul e o culoare naturală, cu tonuri neutre sau calde, care se potrivește majorității tonurilor de piele.

Auriu Deschis

Similar cu tonul de șampanie, e mai intens auriu. Poate fi folosit ca detaliu, dantelă sau broderie pe rochia de mireasă.

 

Ar putea să vă intereseze și articolele despre Cum se alege Rochia de Mireasă și Care sunt Materialele pentru Rochia de Mireasă

14 views0 comments

Recent Posts

See All