• The Event Boutique

Cadourile pentru Invitați


Cum se aleg cadourile pentru invitați (mărturiile)?


Desigur, doriți ca invitații să plece de la nunta voastră cu ceva ce să le amintească de voi și de minunatul eveniment petrecut împreună, ceva ce să le folosească și să nu fie aruncat imediat ce au ajuns acasă. Cum puteți alege ceva semnificativ?


După o locație dragă vouă

Locul în care v-ați cunoscut, orașul natal, locul unde are loc nunta sau vacanța voastră preferată poate fi o inspirație pentru cadouri. Există specialități create doar în zona respectivă (de exemplu: prăjitură tradițională)? Pentru ce e cunoscută locația (de exemplu: sculptură în lemn, fabrica de sticlă etc.)?


După o pasiune comună

Ce hobby-uri aveți împreună ca și cuplu? Ce pasiuni aveți individual (artă, sport, muzică, lectură, călătorii etc.)? Ce obiecte le reprezintă? Poate puteți oferi invitaților cadouri construite de mire și decorate de mireasă, diferite printuri înrămate, busole etc.


Ceva cu dublă-utilizare

Puteți opta pentru cadouri cu dublă utilizare: la nuntă și acasă la invitați. Aranjamente florale la ghiveci, pe care invitații să le poată lua acasă, suporturi de pahare personalizate în loc de etichetele cu numele invitaților etc.


Ceva personalizat

Ceva personalizat cu numele sau inițialele invitaților, ceva ce folosește toată lumea (de exemplu: creion, pix, breloc etc.)


Ceva ce poate fi folosit imediat

Ce e cel mai practic? Evantaie (sau mini-ventilatoare) dacă nunta are loc într-un val de căldură sau șaluri dacă are loc în exterior și seara e răcoare. Baterii pentru încărcatul telefonului sunt tot timpul utile. Sau chiar un card cadou la o cafenea.


 

Folosiți aceste idei pentru a vă inspira în a face invitaților voștri cadouri deosebite, care să vă reprezinte pe voi sau cu o însemnătate specială pentru ei, ce să le amintească de ziua nunții voastre.

 

Ar putea să vă mai intereseze și articolul despre Cadoul pentru Nași.

50 views0 comments

Recent Posts

See All